Sopimusasiakkaana parhaat edut

Autokorjaamoilla ja varaosaliikkeillä on mahdollisuus tehdä jälleenmyyntisopimus Professional Motorin kanssa. Jälleenmyyjänä saat käyttöösi koko tuoteluettelon jälleenmyyntihinnastolla sekä suositushinnat loppuasiakkaille. Nimetty asiantuntija auttaa tarvittaessa löytämään oikean turboahtimen tarpeeseesi tai täydentää jälleenmyyjän asiakaspalvelua.

Professional Motor ei tee itse asennuksia, joten kaikki kyselyt asennuksista välitämme aina sopimuksen tehneille alueen jälleenmyyjille.

Liity nyt sopimusasiakkaaksi, sillä toimitamme uusille jälleenmyyjille tilaukset rahtivapaasti kesäkuuhun 2017 saakka ja tarjoamme vaihtoahtimien palautuksen veloituksetta matkahuollon kautta.

Täytä hakemus »

Valitse parempi palvelu - liity Professional Motor - Jälleenmyyjäksi!

  • Jälleenmyyjän hinnastot
  • Vaihtuvat kampanjat
  • Laskutussopimus
  • Nopeat toimitukset Suomesta
  • Asiantuntuntijan tuki
Lähetä »

Kiitos yhteydenotosta!

Jotain meni pieleen. Täytithän kaikki kentät? Yritä uudestaan hetken päästä.

Professional Motor Oy

myynti@professionalmotor.fi

Ainonkatu 8, 77600 SUONENJOKI

Ma-Pe 8.00–15.30 S HUOM!

Turbohuolto ja varaosat numerosta 0400 570826

Varmista soitolla, että olemme paikalla.
Suomessa kunnostetut vaihtoahtimet heti toimitukseen. Valikoimassa myös uudet turboahtimet.

Professional Motorilla on yli 35 vuoden kokemus turboahtimista, turbohuollosta ja turbojen kunnostamisesta. Professional Motor Oy huoltaa ja toimittaa kaikki henkilöauton, raskaankaluston, työkoneiden ja kilpa-autoton turbomerkit ja mallit.

Professional Motorilla on varastossa noin 1200 kappaletta vaihtoahtimia ja uusia alkuperäsiä merkkiahtimia asiakkaille heti toimitettavaksi. Oman maahantuonnin johdosta myös hintamme on varmasti kipailukykyinen ja toimitukset nopeita. Toimitukset perille matkahuollon kautta jopa samana päivänä.

Huollamme ja korjaamme myös henkilöautojen ja pakettiautojen muuttuvasiipisiä Garrett, KKK ja Mitsubsihi VNT ahtimia. Korjautuille ja vaihtoahtimille myönnämme kohden vuoden takuun henkilöautoihin ja yhden vuoden takuun pakettiautoihin, raskaaseen kalustoon ja työkoneisiin. Olemme erikostuneet myös muuttava geometristen ahtimen korjauksiin niin kauan kuin sellaisia ahtimia on ollut markkinoilla.
® Copyright 2024 Professional Motor Oy