Turbohuolto

Huolto ja korjaus ajat sovittava etukäteen jos on kiire saada turbo takaisin nopeasti!

Kesäaikana hyvin ruuhkaista on korjauksessa!

Turbohuollot, korjaukset ja varaosat myydään Virtala Racing Oy:n kautta ja VAIN NUMEROSTA:

0400 570826 / Risto Virtala

email: risto@virtalaracing.com

Korjattavaksi/ huollettavaksi tulevat turboahtimet lähetetään VAIN  POSTIN ASIAKASPALAUTUKSENA vastaanottaja maksaa rahdin!
Osoite tiedot
Professional Motor Oy
Ainonkatu 8
77600 Suonenjoki
SOPIMUS NUMERO: 612395

HUOM MEILLÄ EI OLE Matkahuollon kanssa sopimusta ja meidän laskuun lähetykset matkahuollon kautta ei ole mahdollista.

Huollamme ja korjaamme käytännössä kaikki merkit ja mallit (myös VNT/VGT muuttuvasiipiset ja muuttuvageometriset mallit) kuten: Garrett, KKK, Mitsubishi, IHI, Holset, Schwitzer.
Korjaamme myös lähes kaikki raskaan kaluston ja työkoneiden turboahtimet.

Testaamme Garrett, Mitsubishi , Toyota , IHI ja Borg Warner turboahtimen säädinlaitteita.

Meillä saatava myös Hellan valmistamia huollettuja vaihtosäätimiä ja BorgWarner VDO uusia säätimiä.

Mitä voi tapahtua jos turboa ei huolleta ajoissa?
Rikkoutuessaan turboahdin saattaa aiheuttaa pahimmillaan moottorivaurioita. VNT ahtimet eivät poikkea mietenkään muista ahtimista rikkoontumistapauksissa. Rikkoontuneesta turboahtimesta voi joutua moottoriin turbon osia, jotka vaurioittavat moottoria. Diesel -moottoreissa yleinen syy on öljyn palaminen ja moottori ei sammu eikä tottele kierrosten rajoitinta, mikä voi johtaa moottorivaurioon. Näin ollen oikea-aikainen turboahtimen huolto on taloudellisesti kannattavin vaihtoehto.

35 vuoden kokemus turbojen korjauksista ja muutoksista takaa laadun. Professional Motor on myös korjannut erityisosaamista vaativat Garrett muuttuvageometriset turboahtimet. Lisäksi yhtiön erikoisosaamiseen kuuluvat kaikkien turbomallien viritykset ja muutokset. Meillä on suurimmat turbojen ja varaosien toimittajat, siten voimme suorittaa erittän nopeat korjaukset, koska saamme varaosat nopeasti myös harvinaisiin turboahtimiin.

Professional Motorilla on laaja valikoima vaihtoahtimia ja asias saa ahtimen heti vaihdettavaksi ja palauttaa entisen jälkeeenpäin näin toimittuna koneiden ei tarvitse seisoa päiväkausia.

Turbohuollon hinnat alkaen:

  • Kevyt kalusto kuten bensa ja diesel henkilöautot, pakettiautot ja pickup -autot alkaen 350 euroa
  • Garrett muuttuvageometrinen turboahdin 385 euroa
  • Raskas kalusto kuten työkoneet, kuorma-autot ja veneet alkaen 420 euroa

Hinnat sisältävät korjaussarjan, tiivisteet ja turbon korjaustyön. Tarkemmat kustannukset kerromme arvioituamme ensin turboahtimen kunnon. Kerromme myös kannattaako ahdinta korjata ollenkaan.

Oikein toimiva ahdin parantaa merkittävästi moottorin tehoa ja taloudellisuutta. Turboahdin on äärimmäisen herkkä laite. Turbiinipyörän jopa yli 200 000 rpm:n pyörintänopeus sekä korkea toimintalämpötila asettavat erityisen kovat vaatimukset materiaaleille ja mittatoleransseille. Kovassa rasituksessa vaikuttavat voimat kasvavat arvaamattoman suuriksi, jolloin pienikin epätasapaino aiheuttaa värinää ja voi johtaa ahtimen rikkoutumiseen.

Oikea-aikainen ja ammattitaidolla suoritettu turboahtimen huolto pidentää ahtimen ikää sekä toimintavarmuutta. Mikä tärkeintä toimenpiteellä voidaan välttää moottorivaurio.

Yhteistyö todellisen ammattilaisen kanssa on turvallista ja vaivatonta, sekä laatuun voi luottaa.

Virtala Racing Oy on alansa edelläkävijä korkeassa laadussa ja edistykselliset työmenetelmät yhdistettynä tinkimättömään ammattitaitoon ja laadunvalvontaan luovat pohjan kestävälle asiakassuhteelle.

Yhteystiedot

myynti@professionalmotor.fi

Ainonkatu 8, 77600 SUONENJOKI

Turbomyynti PARAS ON LÄHETTÄÄ sähköposti kysely yritysasiakkailta varsinkin.

Turbomyynti 020 7305440 ja 017 5810830

Ma-Pe 8.00–15.30 S HUOM!

Turbohuolto ja varaosat numerosta 0400 570826

Varmista soitolla, että olemme paikalla.

Professional Motor Oy

myynti@professionalmotor.fi

Ainonkatu 8, 77600 SUONENJOKI

Ma-Pe 8.00–15.30 S HUOM!

Turbohuolto ja varaosat numerosta 0400 570826

Varmista soitolla, että olemme paikalla.
Suomessa kunnostetut vaihtoahtimet heti toimitukseen. Valikoimassa myös uudet turboahtimet.

Professional Motorilla on yli 35 vuoden kokemus turboahtimista, turbohuollosta ja turbojen kunnostamisesta. Professional Motor Oy huoltaa ja toimittaa kaikki henkilöauton, raskaankaluston, työkoneiden ja kilpa-autoton turbomerkit ja mallit.

Professional Motorilla on varastossa noin 1200 kappaletta vaihtoahtimia ja uusia alkuperäsiä merkkiahtimia asiakkaille heti toimitettavaksi. Oman maahantuonnin johdosta myös hintamme on varmasti kipailukykyinen ja toimitukset nopeita. Toimitukset perille matkahuollon kautta jopa samana päivänä.

Huollamme ja korjaamme myös henkilöautojen ja pakettiautojen muuttuvasiipisiä Garrett, KKK ja Mitsubsihi VNT ahtimia. Korjautuille ja vaihtoahtimille myönnämme kohden vuoden takuun henkilöautoihin ja yhden vuoden takuun pakettiautoihin, raskaaseen kalustoon ja työkoneisiin. Olemme erikostuneet myös muuttava geometristen ahtimen korjauksiin niin kauan kuin sellaisia ahtimia on ollut markkinoilla.
® Copyright 2024 Professional Motor Oy